Inloggen of Aanmelden

Praktijk voor Rebalancing

Rebalancing Therapie voor vele lichamelijke klachten!

Logo Praktijk voor Rebalancing
5/51 ervaringen
Ervaring delen
110.812 impressies 1.676 kliks

Informatie

Rebalancing Therapie voor Kinderen en Volwassenen

Vele mensen lopen met rugklachten of schouderklachten rond. Je zit er al een tijdje mee. Door stress of spanning kan je het contact met jezelf kwijtraken. Ik help je weer contact met je lichaam te maken en leer je weer te luisteren naar wat je voelt. 

Vaak zitten de schouders vast door ééntonig werk of rusteloze benen die vooral 's avonds beginnen te wiebelen. En wat dacht je van instabiele heupen/ bekken. Of kinderen die niet 'fijn in hun vel zitten'.

Bij een klacht kijk ik naar alle aspecten. Dus naar het lichaam, het mentale en de emoties die er vaak bij horen. 

Blijf er gewoon niet mee lopen en maak gewoon een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dan kan ik je gelijk vertellen, wat ik voor je kan doen. 

Mijn ervaring door alle jaren heen is, dat een mens in staat is om te ontspannen en dat er ruimte komt in het lichaam om weer soepel te bewegen. 

Kom het ervaren!

De behandelingen worden vergoed door je ziektekostenverzekeraar!

ErvaringenErvaring delen

11-09-2019 Bron: Review
Als ik Simone's praktijk uit loop voel ik me tegelijkertijd in de wolken maar ook met beide voeten stevig op de grond. Het lijkt alsof elke spier weer kan ademen en het vuurtje in mij weer leeft. De weken erna hoef ik alleen maar me voeten stevig op de grond te zetten en ik voel de energie stromen, zelfs midden in het klaslokaal. De voetenolie zorgt ervoor dat ik heerlijk slaap en 's morgens met nieuwe energie wakker word. Simone is een fijne therapeut omdat ze dingen oplost, en je helpt dingen los te laten in plaats van alles een naam te geven of over te praten. En als je toch wil praten heeft ze aan een half woord genoeg. Je loopt de deur niet op dezelfde manier uit als dat je er in loopt, maar (zoals ze zo mooi zegt): een stukje gegroeid. Mijn hoofdpijn is niet opgelost met één sessie, maar Simone heeft me wel het vertrouwen gegeven dat het mogelijk is, en elke keer kijk ik weer uit naar de nieuwe afspraak omdat ik weet dat ik met nieuwe adem terug kom.

Adres

Meyboomstraat 31
7981 DA Diever
Plan route
avatar van Simone van Vliet
Simone van Vliet
Contact
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 09:00 — 18:00
woensdag 09:00 — 18:00
donderdag 09:00 — 18:00
vrijdag 09:00 — 18:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten