In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Stembevrijding en coaching Liesbeth Kloppenburg

Stembevrijding gaat over contact maken met alles wat er is.

Logo Stembevrijding en coaching Liesbeth Kloppenburg
4/54 ervaringen
Ervaring delen
125.835 impressies 2.939 kliks

Informatie

Contact maken met je verlangen, je hoop, je vertrouwen, je verdriet of je vreugde. Daar gaat het met stembevrijding over. En daarvanuit zingen via klanken maken, kijken wat er komt.

Je kunt bij mij terecht voor losse sessies stembevrijding of workshops. Deze kunnen ook op maat gemaakt worden voor organisaties.

Verder gaat mijn passie uit naar stembevrijding met mensen met dementie, familie, verzorgende en/of mantelzorger. Dit kan in verschillende vormen. Zie voor meer informatie en actuele aanbod op mijn website.

ErvaringenErvaring delen

15-04-2019 Bron: www.liesbethkloppenburg.nl
Om de lente te beginnen met de wandeling “Op pad met je stem en stilte” is spannend, moedig en verrassend. De start is spannend; wat gaan we doen en wat gaat er allemaal gebeuren. Gedurende de wandeling probeer je zoveel mogelijk bij jezelf te blijven en in stilte je stappen te zetten. Na iedere periode van stilte wordt gevraagd je stem te laten horen. En daar is moed voor nodig: je niets aantrekken van je omgeving en jezelf laten horen/zien doormiddel van je stem. Uiteindelijk is het verrassend dat dit allemaal heel normaal voelt. Het leuke van de lente editie is dat niet alleen de natuur tot ontluiken komt, maar ook je eigen stemgeluid.
20-05-2018 Bron: www.liesbethkloppenburg.nl
Wandelen in de stilte, de rust, vogelgeluiden, de mooie natuur. Deze zondag zijn we met een klein groepje. We beginnen met lichaamsoefeningen, aarden en dan begint de wandeling. Mijn waarnemen is veel sterker geworden. Wat geniet ik van de natuur. Stilstaan op een plek die goed voelt en klanken maken. Ik kies voor een zonnige plek. Ieder voor zich. Verder wandelen na een tijdje weer klanken maken, je goed aarden. En zo wandelen we rond. De afsluiting zijn klanken met elkaar. Prachtig van binnenuit. ZIJN!! Een heerlijke start van de zondag!
20-05-2018 Bron: www.liesbethkloppenburg.nl
Wandelen in het Landgoed de Braak waar ik al 30 jaar zo nu en dan wandel .Vroeger met de kinderen vaker. Maar nu met jou en anderen heerlijk in de rust lopen. Mijn andere zintuigen meer bewust open stellen. De wind langs mijn huid, luisteren naar de communicatie van de vroege vogels, ruiken van de bloemen geur en soms de rotting van de vochtige aarde. Zo samen stil te staan met ieder eigen stem en tot slot een geweldig concert wat wij van de kikkers kregen. Mooi om zo een uurtje bewust te zijn. Dank je Liesbeth.”
07-08-2017 Bron: www.liesbethkloppenburg.nl
Met ‘stembevrijding’ heb ik contact met mijn gevoel durven maken. Ik ben vaak erg in mijn hoofd bezig en vond het lastig een opening voor mijn binnenwereld te vinden. Met het proces heb ik een bron van zelfvertrouwen en liefde voor mezelf terug gevonden. Iets wat ik met het denken alleen, niet had kunnen bereiken. Liesbeth weet altijd terug te keren naar de essentie, waar het eigenlijk om draait. Het voelt ontzettend spannend, maar vooral bevrijdend om dat wat binnen in je speelt een stem te geven. Dankjewel Liesbeth voor je toewijding, ik ben je erg dankbaar!

Adres

Kwikstaartweg 15
9765 jp Paterswolde
Plan route