In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Natuurlijk Stromen

meegaan en verbinden met de eigen natuurlijke stroom

Logo Natuurlijk Stromen
5/51 ervaringen
Ervaring delen
124.402 impressies 3.300 kliks

Informatie

## Natuurlijk Stromen genereert activiteiten waarin de eigen natuurlijke stroom, datgene wat jij van oorsprong in je hebt, wordt versterkt:

“In de natuur heeft alles haar eigen tijd, het zaadje dat ontkiemt en de bloem die zich op het juiste moment openvouwt en gaat bloeien. Soms zijn de omstandigheden zó perfect, dat er spontaan op een plek het juiste plantje gaat groeien. Identiek geldt voor ons mensen dat alles een eigen tijd heeft; het moment van de geboorte en het tijdstip dat een peuter de eerste stapjes zet. Het is leven vanuit de eigen natuur, vanuit de eigen natuurlijke stroom. En dat is leven vanuit je hart, je gevoel en dat wat jou verbindt met het geheel.

Hoe meer je naar je eigen lichaam en je gevoel luistert, hoe meer je je verbindt met jezelf en met je goddelijke kern. Je kan je beter afstemmen op je eigen tempo en bij datgene wat echt bij jou hoort: je eigen waarheid, jouw innerlijke natuur! Je weet makkelijker je eigen weg te volgen, dingen te doen die plezier geven, je leeft mèt jouw stroom mee. En daar word je blij van, daar krijg je energie van en heel veel inspiratie!”

ErvaringenErvaring delen

20-08-2018

Adres

Bisschopshof 52
7981ED Diever
Plan route