Inloggen of Aanmelden
Let op: Deze vermelding is niet actief en wordt niet getoond in de zoekresultaten.

Magical Nature

Krachtig vanuit intuïtie en gevoel.

Logo Magical Nature
5/54 ervaringen
Ervaring delen
63.476 impressies 923 kliks

Informatie

Krachtig vanuit intuïtie en gevoel

Als je vanaf een afstand naar jezelf zou kijken, weet je dat je te veel hooi op je vork neemt. Maar er wordt op je gerekend en je wilt niemand teleurstellen. Je bent een sterke vrouw en je gaat gewoon door. Je vergeet alleen jezelf in het verhaal.

Je blijft in een emotionele storm overeind, maar ten koste van jezelf. Je hebt veel prioriteiten, anderen rekenen op je. Aan het eind van de dag is alles gelukt wat op je takenlijst stond. Je innerlijke stem is teleurgesteld dat ze niet gehoord is en ziet het somber in.

Eigenlijk wil je jouw energie ook gebruiken voor dingen die voor jou belangrijk zijn. Jezelf ook op het prioriteitenlijstje zetten. Je wilt sterk zijn, gelukkig zijn en je zelfverzekerd voelen. Vanuit intuïtie en gevoel kun je de mooie dingen in het leven en om je heen weer zien in plaats van steeds maar door gaan.

*Ben je aan het eind van de dag moe en weet je eigenlijk niet waarvan?

  • Verlies je energie in een negatieve omgeving, aan negatieve mensen of zaken?

  • Kun je moeilijk NEE zeggen en is er nooit tijd voor jouzelf?
  • Heb je een erg druk leven en cijfer jij jezelf daardoor te veel weg?

  • Overvalt boosheid en verdriet je vaak en begrijp je niet hoe dat kan?

  • Heb je klachten waarvan artsen zeggen dat ze “tussen-de-oren zitten”?

  • Raak je overstuur van traumatisch nieuws op T.V. hoort en snap je niet waarom?

Ik ben Aradia en ik woon in het prachtige Drenthe.
Ik geloof in de kracht van de natuur. Het geeft ons wat we nodig hebben om gezond te blijven en te sprankelen in overvloed!

Energetisch coach

Als energetisch holistisch coach help ik jou sterk te zijn, maar wel vanuit jouw intuïtie en gevoel.

Via de energiebanen in je lijf vind ik blokkades en hef ik die blokkades op. Op sommige blokkades zitten ingesleten patronen die je belemmeren ze in één keer op te lossen. Bij die blokkades ga ik kijken welke gebeurtenis dit veroorzaakt heeft.

Vanuit deze inzichten ga ik met jou kijken hoe het anders kan in jouw leven zodat er weer ruimte komt voor de unieke, sprankelende en sterke persoon die je altijd van binnen al was. Indien nodig, kan ik je tips geven om bepaalde natuurgeneesmiddelen te gaan gebruiken. Ik werk op een holistische manier; lichaam, geest en onderbewuste zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Reiki

Ook ben ik reikimaster. Een reikibehandeling is om heerlijk te ontspannen, om blokkades op te heffen en voor het bevorderen van het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

Wil je meer weten over energetische coaching, natuurgeneeswijzen of reiki? Neem vrijblijvend en gratis contact op via whatsapp (06-38111440) of via info@magicalnature.nl om te informeren wat ik voor jou kan doen.

ErvaringenErvaring delen

20-03-2019 Bron: Facebook
Geweldige avond gehad met heel veel informatie, echt een aanrader en nogmaals bedankt Aradia!
11-03-2019 Bron: Website
Ik heb bij Aradia een heerlijke en ontspannende reikibehandeling gehad. Ik kan er voorlopig weer even een paar weken tegen.
29-12-2018 Bron: Website
“Ik ben bij Aradia geweest voor een tarot legging en dat was erg verhelderend. Er was een duidelijke rode draad te herkennen, zowel tussen de verschillende kaarten als ook in de thema’s die spelen in mijn leven. Ze nam alle tijd, was duidelijk in haar uitleg, gaf me ook fijne adviezen en dacht mee over oplossingen en mogelijkheden. Aradia, dankjewel!”
03-03-2017 Bron: Facebook
Super gave pendel cursus gehad veel geleerd en een hele gezellige avond gehad

Adres

Muddegoorn 78
9403 NK Assen
Plan route
avatar van Aradia Lissum
Aradia Lissum
Contact
Openingstijden
maandag 09:30 — 19:30
dinsdag 09:30 — 19:30
woensdag 09:30 — 19:30
donderdag 09:30 — 16:30
vrijdag 09:30 — 15:00
zaterdag 10:00 — 12:00
zondag gesloten