In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Liezzzen

Lichaamsgerichte therapie en energetische massage voor de bewuste m/v.

Logo Liezzzen
5/510 ervaringen
Ervaring delen
74.964 impressies 2.620 kliks

Informatie

Therapie begint bij Liezzzen altijd met een uitgebreide intake. We brengen (geestelijke- dan wel lichamelijke) klachten in kaart en maken kennis met elkaar en elkaars denkbeelden/visie op het (dagelijkse) leven. Vervolgens stel ik een behandelplan op, zodat we samen kunnen bepalen hoe de therapie eruit gaat zien.
Ik werk in mijn gesprekken met een soort van vast patroon van herkenning en erkenning, een spiegel voorhouden, het maken van een praktisch “toekomstplan” en het geven van praktische tips & trucs.
Ik ben een voorstander van lichaamsgericht werken. Gesprekstherapie werkt vaak heel goed, maar nog beter wanneer er ook naar lichamelijke klachten en signalen wordt gekeken en deze worden verholpen of in ieder geval verbetert. Dit wordt lichaamsgerichte therapie/psychologie genoemd.
Het menselijk lichaam heeft energieknooppunten. Deze knooppunten stralen energie uit en hebben invloed op de organen, emoties, gedachten en hormonen. Als de knooppunten geblokkeerd zijn voor langere tijd, door trauma’s of negatieve emoties, dan kunnen er lichamelijke klachten en ziektes ontstaan en je raakt in onbalans. Dit kan zich dan weer uiten in geestelijke klachten, bijvoorbeeld extreme vermoeidheid en je down voelen.

Traumatische ervaringen, emotionele problemen, stress en burn out manifesteren zich in het lichaam, daarvan ben ik overtuigd. Ze zijn te herkennen aan spierspanningen, lichaamshouding en bewegingspatronen, maar soms ook heel direct in de vorm van fysieke klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, problemen met darmen, in het KNO gebied etc.etc.
Bewustwording van de psychologische betekenis van het lichaam, draagt bij tot verwerking, herstel en persoonlijke groei en vormt een belangrijk aspect van de therapie.
In de therapie bij Liezzzen worden door gesprekken en eventuele massages de blokkades in de energieknooppunten weggehaald. Hierdoor zullen psychische en lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Een behandeling kan gepaard gaan met het loskomen van emoties. Door deze te verwerken, kom je dichter bij jezelf en krijg je inzicht in jezelf. Dit alles leidt weer tot een betere balans in je energie en balans in je leven!!
Therapie is geen tovermiddel, waardoor je klachten vanzelf verdwijnen en je vragen direct beantwoord worden. Wel is de behandelvorm van Liezzzen een prachtige en krachtige manier om vanuit mildheid en ontspanning naar jezelf te kijken.

ErvaringenErvaring delen

18-08-2019
.B. (man en vrouw, 38 en 40): “Wij hebben samen gesprekstherapie bij Grietje doorlopen en kijken hier samen zeer goed op terug. Het in overleg door Grietje samengestelde behandelplan en de daarna volgende gesprekken hebben ons samen maar ook individueel veel goed gedaan. De open gesprekken en oprechte manier van werken van Grietje zorgen voor een ambiance waarin het mogelijk is jezelf te zijn. Ze heeft ons goede handvaten voor de toekomst meegegeven op het gebied van piekeren, de toekomst te gemoed zien maar ook hoe om te gaan met verliezen, tegenslagen en andere emotionele gebeurtenissen in het leven. De weerslag van (heftige) gebeurtenissen in het leven heeft ook impact op het lichaam. Juist ook deze combinatie in de therapie van gesprek en massage is ons zeer goed bevallen en daar komen we vaker voor terug.”
18-08-2019
k vond de oorkaarsbehandeling erg bijzonder. Mijn oren/gehoorgang en hoofd voelden eenmaal thuis na de behandeling prettig aan. Mijn partner gaf aan, dat ik erg vrolijk en energiek was.”
18-08-2019
Onlangs heb ik een oorkaarsbehandeling bij Grietje mogen ervaren. Ik was er nog helemaal niet bekend mee, dus ik heb me helemaal laten verrassen! Allereerst kom je binnen in een praktijk, die op alle manieren uitnodigt om je helemaal te kunnen ontspannen. De behandeling zelf was heerlijk en doet wat het belooft: opruimen van troep! Het lukt me niet vaak om me goed te kunnen ontspannen, maar het knisperende geluid, de warmte en de muziek op de achtergrond, zorgden ervoor dat ik graag wilde blijven liggen. En tot slot zorgt Grietje ervoor dat je in een warm bad terecht komt!”
18-08-2019
“Mijn vriendin en ik waren de gelukkige winnaars van een gratis massage bij 2shareandcare. De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik niet precies wist wat voor massage er zou worden gegeven, dus tamelijk blanco naar Grietje gegaan. Een massage is altijd lekker toch..? Grietje ontving ons in haar praktijkruimte. Deze was erg sfeervol ingericht met kaarsjes en er stond al koffie en thee voor ons klaar. Dat voelde als een warm welkom. Vervolgens legde ze ons uit dat zij energetische massagebehandelingen geeft, en dat we konden kiezen uit een aantal opties. Deze duidelijke uitleg was fijn. Ik ben gegaan voor een massage van de achterkant. De massage was anders dan alle andere soorten massage die ik tot nu toe had gehad. Er werd niet hard in spieren gekneed, maar de huid werd ingemasseerd met olie en op prettige wijze gemasseerd en bij tijd en wijle zachtjes geschud. Dit was buitengewoon ontspannend en het half uur vloog voorbij :). Samengevat was ik positief verrast door deze massagemethode (ik vond dit het fijnste wat ik tot nu toe heb ervaren). De ambiance en sfeer waren erg prettig en voelde als een ‘warm bad’. En last but not least heb ik Grietje ervaren als deskundig en een positief en fijn mens. Ik kom vast en zeker nog een keer terug en kan haar van harte aanbevelen!”
18-08-2019
“Een aangename verrassing….getrakteerd worden op een heerlijke massage. Alleen al het binnenkomen in de praktijk van Grietje voelde als een warm welkom…een sfeervolle ingerichte ruimte verlicht met kaarsen en met de subtiele geur van de massageoliën waar Grietje gebruik van maakt. De deelmassage (rug, nek, decolleté en gezicht) waar ik voor koos was heerlijk ontspannen. Iets waar ik mezelf best vaker op wil en mag trakteren. Een absolute aanrader!”
18-08-2019
“Vanmorgen een heerlijke ontspannen ochtend gehad! Wat was de hoofd/nek massage geweldig. Ik voel me herboren. Ik raad het iedereen aan om dit eens te gaan proberen. Als je bent geweest…weet ik zeker dat er een vervolg afspraak komt. Gun jezelf een moment van ontspanning.”
18-08-2019
Ik heb het heel aangenaam gevonden om door Grietje gemasseerd te worden. De sfeer is heel ontspannen in een mooie ruimte. Alles mag en kan gezegd worden, maar er is ook rust, dus even lekker niets. Puur genieten! De stijl van massage is niet hard, er worden geen spiergroepen aangepakt. Toch gebeurt er veel: ik voelde me ontspannen worden, en voelde mijn hele lichaam weer in balans komen. Dank je Grietje voor het fantastische uur, en ik hoop dat ik volgend jaar weer win! En natuurlijk kom ik nog een keer langs, ben namelijk ook erg benieuwd naar de oorkaars-methode, en alle andere ontspanningsmethoden die je aanbiedt!
18-08-2019
Bedankt voor de massage! Ik kwam als herboren thuis. Ik heb genoten; had dit echt even nodig! Over een aantal weken maak ik zeker weer een afspraak!
18-08-2019
Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren, ook de ruimte was sfeervol ingericht; kaarsen, wierook, muziek. Je masseert de gebieden waar ik altijd de meeste spierspanning voel. Ik heb de dag na de behandeling nog wel lichte hoofdpijn gehad, maar het trok heel snel weer weg.”
18-08-2019
“Tijdens de behandeling voelde ik me in eerste instantie wat gespannen (dat heb ik meestal met nieuwe dingen; ik hou niet zo van veranderingen), maar na enkele minuten voelde ik mijzelf al ontspannen en kon ik genieten van de massage. Het was een leuke ervaring om bij jou een massage te krijgen. Ik voelde me – na even de kat uit de boom te hebben gekeken – al snel op mijn gemak. Ik had gedacht de dag na de behandeling hoofdpijn te krijgen, maar tot nu toe nergens last van. De dag zelf heb ik nog heerlijk genoten en een ontspannende middag gehad. Ik heb uiteindelijk tot 5 dagen na de behandeling totaal geen hoofdpijn gehad van welke vorm of gradatie ook, terwijl ik daarvoor gemiddeld 2x per week hoofdpijn had.”

Adres

Plattenkamp 52
9412 BA BEILEN
Plan route
avatar van Grietje Liezen
Grietje Liezen
Contact
Openingstijden
maandag 18:30 — 21:00
dinsdag 18:30 — 21:00
woensdag 09:00 — 21:00
donderdag 18:30 — 21:00
vrijdag 09:00 — 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten