In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Eye-Openers

Logo Eye-Openers
5/51 ervaringen
Ervaring delen
21.236 impressies 1.346 kliks

Informatie

Wie ben ik?

Ik ben Annelies Spaargaren en werk als heldervoelend, paragnostisch-en regressietherapeut sinds 1996 in mijn eigen praktijk Eye-Openers te Schoorl. Als voelend medium ben ik gezegend met het unieke vermogen om onverwerkte en bevroren emoties zoals bijvoorbeeld boosheid, verdriet, wanhoop, machteloosheid e.d. zowel te voelen als te uiten.
Om de pijn die samenhangt met het gemis aan liefde, warmte en respect of waardering en erkenning niet te hoeven voelen, gaan we meestal op zoek naar vervulling ervan in de buitenwereld. Wat ooit in de doofpot is weggestopt, wil gezien en gehoord worden Het bewandelen van de weg naar binnen blijkt daarom veel heilzamer.Ik voel me dankbaar en gezegend dat ik heel veel mensen geholpen heb hun levensenergie weer te laten stromen.
Over mijn werkwijze heb ik een baanbrekend boek geschreven:
"Van Wonden naar Wonderen" Ik nodig met mijn boek daarom ook jou uit allerlei beperkende overtuigingen op het spoor te komen en kwaliteiten te ontwikkelen om zo jouw leven zinvol te maken. Iedereen die bewust met dit boek aan de slag gaat, kan zich van de ballast die hem al zo lang hindert bevrijden. Wat een zegen zal dat zijn!

Waar nodigt dit boek jou toe uit?

Mijn boek: “Van Wonden naar Wonderen” laat het licht schijnen op het levenspad van elk mens. Hierdoor worden de patronen zichtbaar, waardoor je de rode draad in je leven ziet.
Het schrijven van het boek komt voort uit mijn verlangen om mijn ontdekkingen te delen met alle mensen, die net als ik, met groei en bewustwording bezig zijn. Iedereen die dit boek leest, zal vol verwondering ontdekken dat er in onze wonden vele wonderen verborgen liggen. Daarmee kan dit baanbrekende boek de wegwijzer zijn die je wijst hoe je je eigen levenswijsheid aan jezelf cadeau kunt geven.

Waar bestaat dit boek uit?

Mijn verhelderende boek bevat een uitvoerige beschrijving van
26 Grondtrauma’s en 30 Oerwonden, die ten grondslag liggen aan zowel psychische als lichamelijke klachten. Aan de hand van 26 voorbeeldverhalen uit mijn praktijk laat ik zien hoe deze trauma’s en wonden ons levenspatroon beïnvloeden.Je kunt lezen hoe allerlei mensen zich vanuit volledige aanvaarding van hun realiteit, meer konden openstellen voor het leven. Bovendien staat er ook een schat aan inspirerende verhalen en gedichten in mijn boek, die allemaal door mijzelf geïllustreerd zijn.

Voor wie is dit boek bestemd?

Mijn werk en mijn boek zijn bestemd voor iedereen die verlangt naar bewustwording. Ik beschouw het boek tevens als een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.
We gaan naar de oorsprong van allerlei fysieke of emotionele klachten en problemen. Hier kunnen mensen die in de hulpverlening werken veel aan hebben omdat je gelijk bij de kern, de essentie komt.Je kijkt naar de wortels van de wond in plaats van bezig te zijn met trekken aan het onkruid of het maaien van het gras, wat immers na een paar weken weer opnieuw de kop opsteekt en uitgroeit. In die zin is het niet alleen voor therapeuten, maar ook voor anderen die met mensen werken, van belang. Ik denk aan verpleegsters, artsen, psychiaters, maar ook bijvoorbeeld leerkrachten, orthopedagogen etc.

ErvaringenErvaring delen

03-04-2020
Jan Roelofs Vastgeraakte energie opnieuw laten stromen “Ik heb Annelies leren kennen als een zeer bezielde therapeut, die een grote ervaring paart aan een fascinerend heldervoelend vermogen en een stevige dosis liefdevolle wijsheid. Haar werk met de Grondtrauma’s is zeer inzichtgevend. In haar sessies slaagt ze er in snel tot de kern van de zaak te komen, en maakt daarmee de energie vrij waarmee je zelfgenezend vermogen weer vrij kan gaan stromen. Met name de manier waarop Annelies je naar het vorige leven leidt waar het Grondtrauma ontstond, vond ik heel bijzonder.” Cliënt en tekstschrijver, trainer en docent Padwerk

Adres

Lageweijdt 8
1871 VM SCHOORL
Plan route