Inloggen of Aanmelden
Let op: Deze vermelding is niet actief en wordt niet getoond in de zoekresultaten.

Aardester

Reading op de essentie van de ziel

Nog geen foto beschikbaar

5/512 ervaringen
Ervaring delen
65.581 impressies 1.387 kliks

Informatie

In de praktijk op locatie én online geef ik medium consulten, healing sessie's en spirituele coaching met behulp van gechannelde informatie die tot mij komt vanuit de Lichtwereld.

Mensen weten vaak zelf nog niet precies wat hun werkelijke probleem is, maar merken wél dat ze op  de één of andere manier vastlopen op dat moment in hun leven.

In afstemming richt ik mij tot  het readen op de essentie van de ziel en dit resoneert direct met de client,dat komt door  mijn directe verbinding met de Lichtwereld en de  bewoners van het Universum.

De boodschap die ik uitdraag van het Licht waardoor het bewustzijn verruimt. Hierdoor door kun  jij ervaren wie jij ten diepste in wezen bent, zodat jij je eigen waarheid kunt  leven en weer gebruik kunt maken van je volledige potentie. Jij mag  het leven nu ervaren zoals het voor jou bedoeld is.

https://www.aardester.nl

ErvaringenErvaring delen

17-09-2019
Hallo Marcel Bedankt voor de healing en je wijze woorden . Ik voel me gezegend met de hulp van de arcturianen en pleiaden . Ik heb me overgegeven . Bedankt . Linanne (harpiste)
01-04-2019
Er wordt me via inzichten getoond waarin ik mezelf te kort doe en wat ik dus los mag laten. Wat me niet meer dient. Het opent mij en brengt me steeds dichter bij m'n kern. De helende live streams en healingen zijn erg krachtig.
01-04-2019
Ik mij voel "detoxen" van alles wat mij belemmert of wat van iemand anders is. Ik voel mij helderder en liefdevoller worden. Ik sta meer in mijn kracht en ben meer bewust van de verbinding onderling met alles en iedereen.Heel blij mee.
01-04-2019
Precies wat ik nodig had én een bijzonder mooie ervaring én een blockade is nu weg, het kan niet beter!
01-04-2019
Mooie en rustgevende ervaringen tijdens intense healing meditatie. Elke keer voel ik dat ik spiritueel een stapje verder ga. Ik kijk uit naar elke healing sessie.Dankjewel alvast .
01-04-2019
Het is zo bijzonder, intens en vooral liefdevol. Een verrijking van mijn leven. Een absolute aanrader. Het heeft voor mij zoveel in gang gezet in mijn leven.Dank hiervoor Marcel
01-04-2019
Recensie van Bianca: heeft en gechannelde boodschap ontvangen van haar Hoger Zelf Ik heb de boodschappen van mijn Hogere Zelf nu een aantal keren gelezen en steeds gebeurd er weer iets anders. De eerste keer was een wauw gevoel en de tweede en derde keer voelde ik van alles bij mijn kruinchakra. Nu lig ik het nog een keer te lezen en komt er een warme gloed in mijn buik en verwarmen mijn armen en handen en voeten . Wauw, wat een mooie ervaringen. Dankjewel Liefs Bianca
01-04-2019
Recensie van Loes : Channeling van Het Hoger Zelf Dag Marcel, Eerste indruk: tranen met tuiten en ontzettend dankbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wat mooi dat jij op mijn pad bent gekomen !!! Dank je wel daarvoor!!!!!!!!! Ik ga het straks nog een keer lezen en daarna iedere keer weer. Wat een mooi cadeau! liefs, Loes
01-04-2019
Ervaringen na een traject van een aantal wekelijkse behandelingen op afstand. Zes weken geleden had ik een opleving van de ziekte van Lyme. Ernstig fysieke klachten. Ik heb Marcel als medium om een consult gevraagd. Daar kwam uit wat de achterliggende oorzaak van deze ziekte bij mij is. Veel beter voor mezelf zorgen en maximaal van mezelf houden en mezelf op nr.1 plaatsen was de boodschap. De boodschap kwam echt bij me over en vanaf die dag vraag ik mezelf vaak'wat is nu goed voor jou, lieve Andrea? ' Het heeft mijn leven veranderd! De Arcturiaanse gidsen zeiden dat ze mijn Lyme weg konden nemen en ik ben een traject van Arcturiaanse behandelingen aangegaan. Voelde me erg veilig bij Marcel en kon me er volledig aan overgeven. Heb nog nooit zo iets meegemaakt! In mijn beleving lig ik elke keer in een tunnel van licht en wordt er liefdevol aan me gewerkt, heel fysiek voelbaar. Tot aan belevingen van rustig geopereerd worden aan toe. Mijn Lyme lijkt al bijna volledig teruggedrongen, de klachten zijn grotendeels weg! Ook is mijn galblaas geheeld en heb ik zonder pijn een niersteen mogen loslaten. Als ik onzeker ben helpt hij me er als coach doorheen. Ik heb de indruk dat dit de sterkste healing techniek is die ik tot nu toe heb mogen meemaken. De boodschap Hoger Zelf die hij met automatisch schrift geschreven heeft helpt me mijn goddelijke zelf herinneren en geeft absoluut vertrouwen in de toekomst. Veel liefs in dankbaarheid!
01-04-2019
Recensie Mary Een maand geleden heb ik van Marcel een Arcturian Healing ontvangen. Deze healing heeft een hele impact op me gehad. Ik voel me nu veel meer thuis op aarde en ben veel meer in mijn lichaam aanwezig. En dit terwijl ik 30 jaar het gevoel heb gehad dat ik nooit helemaal in mijn lichaam 'geland' was. Een hele bijzondere ervaring dus!
01-04-2019
Marcel ter Veer is op mijn pad gekomen via de facebookgroep, waar Marcel regelmatig afstand healingen geeft. Dit waren fijne en intense healingen die de juiste lagen aanraakten heel diep in mij. Marcel biedt de gelegenheid tot online trainingen waaraan ik heb deelgenomen, dit gaf mij direct meer inzicht in mijzelf. In januari 2017 ben ik met Marcel begonnen aan online privé sessies. Deze één op één sessies waren en zijn nog steeds heel waardevol en succesvol. Er is veel verwerkt, opgeruimd en los gelaten. Er is nu echt duidelijkheid ontstaan in wie ik ben en wat mijn taak is hier op aarde. Marcel is een integer liefdevol persoon die mij met raad en daad terzijde staat in mijn groeiproces. "Dank je wel Marcel voor al die mooie handreikingen, healingen, verdieping en je warmte als persoon.Bereid zijn om naar dat diepere niveau te kijken, liet me transformeren naar een nieuw bewustzijnsniveau. Ik ben zielsblij dat jij op mijn pad verschenen bent en heb erg veel baat bij onze sessies, hierdoor ben ik enorm gegroeid en sterker geworden. " Maria Smits
01-04-2019
Marcel is een lief en zuiver mens die werkt vanuit zijn hart. Zijn oprechtheid en puurheid hebben mij aangeraakt en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik vind het namelijk belangrijk(noodzakelijk) dat een mens zijn Liefde verspreid waarheen die ook gaat, in welke omstandigheid dan ook. En dat is Marcel. De healing die ik van hem ontving, samen met de Arcturians voelt als een enorme en positieve invloed in mijn dagelijkse leven. Ik voel mij gesteund in mijn eigen contact met deze lieve wezens, ik ervaar meer innerlijke rust en voel een nog diepere verbinding met mijn eigen kern. Alle ''problemen'' zijn geen ''problemen'' meer omdat je voelt dat alles goed is, zoals het is. Door de healing voelt het als een ''schoon begin'' om je daarna weer verder te focussen op je persoonlijke ontwikkeling en deze diepere verbinding uit te breiden. Dank je wel lieve Marcel. 5 Sterren voor deze topper. <3

Adres

Willem Beijerstraat 13
6823EW Arnhem
Plan route
avatar van Marcel ter Veer
Marcel ter Veer
Contact
Openingstijden
maandag 09:00 — 20:00
dinsdag 09:00 — 20:00
woensdag 09:00 — 20:00
donderdag 09:00 — 20:00
vrijdag 09:00 — 20:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten