In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

De Katalysator Integrale Coaching

Logo De Katalysator Integrale Coaching
17.717 impressies 894 kliks

Informatie

Heb jij een mooie onderneming of baan waar je met passie en ambitie voor gaat? En lukt het maar niet je bedrijf of organisatie op een hoger plan te tillen? Loop je tegen telkens dezelfde blokkades aan? En merk je dat dit leidt tot onzekerheid, stress of burn-out verschijnselen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help mensen die met passie ondernemen hun bedrijf of organisatie goed lopend te krijgen zonder te blokkeren door stress of onzekerheid. Dat doe ik door een laag dieper te kijken dan gebruikelijk is in veel business coaching. Bij mij leer je geen trucjes en ik doe niet aan symptoombestrijding. Omdat er vaak iets anders nodig is om structureel verder te komen.

Met mijn support bereikt je resultaten die je zo snel alleen 1:1, in een individuele sessie bereiken kan. We halen de angel eruit en je krijgt helder wat je concreet te doen hebt. Zodat je met plezier en zelfvertrouwen dóór kunt! Mijn klanten zijn verrast over de impact van mijn sessies. Vaak komen ze in één sessie al terug in hun kracht en gaan nieuwe handelingsperspectieven zien. Lees de aanbevelingen maar op mijn website dekatalysator.nl.

LIFE COACH, LOOPBAAN COACH, ONDERNEMERS COACH ÉN TRANSFORMATIE COACH IN ÉÉN

Ik ben NOBCO gecertificeerd en integrale coach op senior practitioner level. Ook ben ik spaceholder of facilitator van bijeenkomsten. Mensen noemen mij analytisch, betrokken, bewust, creatief, enthousiast, goede luisteraar, gevoelig en visionair.

Als ondernemer met 20 jaar ervaring ben ik diep gegaan om te groeien in persoonlijk bewustzijn. Zo heb ik ervaren dat bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en stappen te zetten die kunnen beklijven. Dankzij mijn eigen innerlijke transformatie ben ik nu veel authentieker en meer in verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Daarnaast heb ik veel ervaring met het co-creëren van netwerkinitiatieven, faciliteren van veranderprocessen en in 10 jaar opbouwen en leiden van een adviesbureau.

Mijn klanten zijn vaak (al dan niet bewust) hooggevoelig en/of hebben last (gehad) van overspannenheid, stress of burn-out verschijnselen. Ze zoeken een gids op het pad van bewustzijn. Iemand die ze kunnen vertrouwen en helpt stappen te zetten die beklijven.

ErvaringenErvaring delen

De Katalysator Integrale Coaching heeft nog geen ervaringen.

Ervaring delen

Adres

Godfried Bomansstraat 2
4103 WR Culemborg
Plan route
avatar van Lars Lutje Schipholt
Lars Lutje Schipholt
Contact
Openingstijden
maandag 09:00 — 17:00
dinsdag 09:00 — 17:00
woensdag 09:00 — 17:00
donderdag 09:00 — 17:00
vrijdag 09:00 — 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten