In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Moonheart

Oude sjamanistische kennis & rituelen voor verdieping in je leven.

Nog geen foto beschikbaar

14.442 impressies 592 kliks

Informatie

Ik werk als Sjamaan MoonHeart met de oude kennis van sjamanistische rituelen en ceremonies die de wereld rijk is. Tijdens zo’n ritueel breng ik je in een staat van ‘zijn’ waar het ego verdwijnt en je ziel zich openbaart. Zo kun je zuiver voelen wat je waarheid is en je werkelijke verlangens zijn.
Alles wat voor jou belangrijk is en de aandacht vraagt, kan op deze manier in een ritueel op een krachtige wijze worden belicht en getransformeerd. Het stelt je instaat om de situatie in je leven beter te begrijpen en er anders mee om te leren gaan. Zoals vragen over een ziekte of het verwerken van het verlies van een dierbare. Misschien zit je vast in je leven en zou je een andere weg willen inslaan. Maar denk ook aan mooie onderwerpen in het leven zoals het vieren van een geboorte, ervaren van liefde voor jezelf en/of voor je partner. Een ritueel kan zowel individueel als in een groep. Bijvoorbeeld voor families en zelfs mogelijk voor organisaties.

Ik laat je tijdens een ritueel ervaren hoe het is om je verhaal liefdevol los te laten en neem je mee op reis van je hoofd naar je lichaam, je hart en daarin langzaam in verbinding te gaan met de wijsheid die daarin verborgen ligt, naar je bewustzijn, je ziel in het sjamanisme genoemd. Ik begeleid je om de moed te vinden deze ruimte te betreden en de heling van afgescheidenheid naar heelheid te mogen ervaren. Om daar te komen is een persoonlijk ritueel een krachtig instrument.

ErvaringenErvaring delen

Moonheart heeft nog geen ervaringen.

Ervaring delen

Adres

Commissieweg 2
7957ND De Wijk
Plan route
avatar van van Gooswilligen
van Gooswilligen
Contact
Openingstijden
maandag 09:00 — 17:00
dinsdag 09:00 — 17:00
woensdag 09:00 — 17:00
donderdag 09:00 — 17:00
vrijdag 09:00 — 17:00
zaterdag gesloten
zondag 09:00 — 17:00