In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

OostWestWelzijn

Aandacht, tijd en ruimte voor jou. Ontstressen.

Logo OostWestWelzijn
5/59 ervaringen
Ervaring delen
12.809 impressies 1.122 kliks

Informatie

Praktijk voor acupunctuur (op afspraak) en trainingsruimte voor Chi Kung (online reserveren, zie website oostwestwelzijn punt com).

Meer informatie via de website of de website van vakvereniging Zhong.nl.

Acupuncturist Matty Mandersloot is opgeleid in westerse én Chinese geneeskunde. De behandeling wordt vergoed door uw verzekeraar, bekijk uw polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering.

Chi Kung trainingen met maximaal 4 personen in een geventileerde ruimte met respect voor de onderlinge afstand en live via Zoom te volgen.

ErvaringenErvaring delen

07-08-2020
Ik ga al bijna 10 jaar naar Matty voor acupunctuur. Mijn apk moment. Matty heeft zoveel kennis, zowel oosters als westers, dat ze altijd een oorzaak kan vinden en dat meteen kan oplossen.
05-08-2020
Chi Kung bij OostWestWelzijn; een krachtige totaal training voor body en mind. Door goed te observeren en met veel kennis over bewegen geeft Matty les. Individuele wensen verwerkt zij in de training zodanig dat het voor de hele groep zinvol is.
27-07-2020
Super fijne praktijk voor acupunctuur en Chi kung. Matty vraagt veel om een goede behandeling te geven, en door terugkoppeling tussen de behandelingen door heeft ze meestal al klaar wat er bij je volgende sessie anders kan en dan een beter resultaat geeft. Voor mij niemand anders meer die een naald in mijn lichaam mag zetten, alleen Matty !!
25-07-2020
Ik train al een aantal jaar, 2 keer per week bij Matty. Matty weet iedere keer weer de Chi Kung les zo te geven, dat ik en ook de anderen een persoonlijk afgestemde sportles hebben. Persoonlijk, plezier, uitdaging, kennis, oosterse inspiratie met westerse nuchterheid en humor. Echt anders dan de standaard groepslessen En wanneer ik iets extra's nodig heb, bv met mn opvliegers ,kan ik ook voor acupunctuur terecht. Ik kijk iedere keer weer uit naar de volgende les.
25-07-2020
Ik volg inmiddels al jaren Chi Kung les bij OostWestWelzijn en ik ben een grote fan. De wijze waarop Matty de deelnemers begeleidt gaat gepaard met veel individuele aandacht. Daarbij heeft zij grote kennis van het lichaam (niet vreemd natuurlijk als je ook accupuncturiste bent). Ze kan bovendien alles heel helder uitleggen en met goede en leuke voorbeelden beeldend maken hoe je de oefeningen/houdingen moet uitvoeren en wat ze voor het lichaam doen. Mijn lichaam is als gevolg van Chi Kung meer in balans en sterker geworden.
24-07-2020
Matty is een uiterst bekwame acupuncturist. Diezelfde betrokkenheid en kennis komt terug in haar qi chong trainingen. We trainen in kleine groepjes dus er is veel persoonlijke aandacht. Ik heb er al een hoop geleerd!
23-07-2020
Een ver-ademing: niet je best doen... hoe moeilijk is dat? Matty is een soort vrouwelijke wizard die de Chi Kung bewegingen luchtig aan elkaar praat en ondertussen ieder de persoonlijke aandacht geeft die nodig is. Bovendien is Matty een bijzonder kundig en betrokken acupuncturist: leerzaam voor het hoofd als je dat wenst en weldadig voor het lichaam.
23-07-2020
Hele goede begeleiding om te bewegen, in combinatie met het geestelijk welzijn. Ook fantastische acapuncuur.
23-07-2020
oostwestwelzijn is een plek om thuis te komen bij jezelf. Bij accupressuur (to the point !!) krijg je heldere uitleg zodat je ook bewuster wordt van wat er allemaal in je lichaam kan bewegen en vastlopen ... Chi Kung lessen in kleine groep, En altijd die persoonlijke aandacht!

Adres

diemerkade 53
1111 AC Diemen
Plan route
avatar van Matty Mandersloot
Matty Mandersloot
Contact
Openingstijden
maandag 09:00 — 21:15
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 09:00 — 21:15
vrijdag 09:00 — 18:30
zaterdag 09:30 — 18:30
zondag 09:00 — 17:00