In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

www.inner.frl

Omarm je hooggevoeligheid en word weer wie je werkelijk bent.

Logo www.inner.frl
5/52 ervaringen
Ervaring delen
24.823 impressies 1.514 kliks

Informatie

## Begeleiding Bij HSP en bewustzijnsontwikkeling.

ik zie veel mensen worstelen met hun hooggevoeligheid. Ik weet hoe het voelt. Ik heb namelijk zelf ook die weg afgelegd. Ik zou graag mijn inzichten met je delen en kijken welke stappen jij daarin kan zetten. Met mijn opleiding als intuitief begeleider en mijn eigen ervaring, nodig ik je uit om de stap te zetten naar verandering. Ik reik je mijn hand, neem je hem aan?
[https://inner.frl/omarm-je-hooggevoeligheid/]

P.S. Ik bied ook begeleiding met behulp van paarden.
Paarden kunnen ons intimideren door hun kracht en grootte. Maar ze kunnen ons ook innerlijk raken. Dat biedt de kans om op een natuurlijke manier, je obstakels te overwinnen en je persoonlijk te ontwikkelen.
Kijk op mijn website voor alle mogelijkheden.
[https://inner.frl/begeleiding-met-behulp-van-paarden/]

ErvaringenErvaring delen

01-05-2019
HET PAARD ALS SPIEGEL Via een lieve vriendin kwam ik met Jitty in contact, na telefonisch contact gehad te hebben maken we een afspraak voor het spiegelen met paarden. Vrijdag was het zover, met gemengde gevoelens stap ik erin. Je geeft je toch bloot, bij een voor mij toen nog volstrekt onbekend persoon. Met mezelf heb ik de afspraak gemaakt om er open in te gaan. Ik betreed de paardenbak en daar staan ze, de paarden klein, middel en groot. Ik mag kennis maken met ze. Om even de rust erin te brengen, want het is best spannend. Stelt Jitty een meditatieoefening voor. Ik ga op in de oefening, als ik mijn ogen opendoet staat Roy dwars voor me. Jitty kopt hem meteen in, heb jij bescherming nodig? Bam tranen vloeien rijkelijk, die komt binnen. Ze legt meteen mijn grootste issue bloot. Het gevoel altijd maar alle ballen hoog te moeten houden. En vooral het moeten wordt te veel. Ik krijg bordjes in mijn handen en mag die op een willekeurige plaats neerleggen. Huidige situatie, hulpbronnen, hindernissen en wenselijke situatie. Vervolgens analyseert Jitty het. En weer slaat ze de spijker op de kop. Ook prikt ze er meteen doorheen, ja je kan het allemaal mooi vertellen want dat kan je, maar nu ook doen. Ze laat me inzien dat ik niet overal alleen voor sta, dat ik de verantwoordelijkheid ook bij een ander neer mag leggen. Als ik thuiskom vraagt mijn man en hoe was het. Het enige wat ik kan zeggen, het was goed en indrukwekkend, in de loop van de dagen vertel ik kleine stukjes. Niet omdat ik het niet wil, maar ik moet het verwerken. De weken na de sessie probeer ik de tips en adviezen toe te passen. Het gaat stapje voor stapje, soms twee vooruit en weer één achteruit maar het is één vooruit. Ben ik er na één keer, nee. Maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik me minder belast voel, de druk is van mijn schouders. Dank je wel Jitty Lieve groet Astrid
20-02-2019
Na de transformatiesessie bij Jitty ben ik veel beter in staat om mijn gevoelens te uiten. Opgekropte boosheid bleek een gevoel te zijn waar ik al meer dan 20 jaar last van heb gehad, maar nooit heb kunnen plaatsen. Het bleek de oorzaak te zijn van mijn fysieke klachten. Het geeft een heerlijk bevrijdend gevoel door deze mooie ervaring. Jitty daagt je iedere keer uit om het uiterste uit je zelf te halen door een liefdevolle, eerlijke manier van benadering.

Adres

De Wyngaerden 3
8504BT Luxwoude
Plan route
avatar van Jitty de Jong
Jitty de Jong
Contact
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 09:00 — 17:00
donderdag gesloten
vrijdag 09:00 — 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten