Atelier voor Stemexpressie

Als je wat met je stem wilt doen

Logo Atelier voor Stemexpressie
5/57 ervaringen
Ervaring delen
128.715 impressies 3.774 kliks

Informatie

Je Zangstem en je Zang zijn heel persoonlijk, dus de manier waarop je leert zingen moet bij jou passen. Leren zingen is bij mij ontdekken hoe je op jouw manier plezier kunt hebben met je zangstem.
Of je daarvoor nu Zanglessen neemt, of op zoek gaat naar StemBevrijding/ Stemexpressie, bij mij ben je aan het goede adres.

Je stem leent zich ook goed voor persoonlijke ontwikkeling. In mijn Zangtherapie heb ik mijn therapeutische en muzikale achtergrond samengebracht. Het is een lichaamsgerichte therapie, waarbij het niet alleen gaat om praten en begrijpen, maar ook om voelen, ervaren en naar buiten komen op een non-verbale manier.

ErvaringenErvaring delen

05-11-2018
Jeroen is heel professioneel, betrokken en enthousiast. Ik heb zo veel van hem geleert: vooral, dat je in je eigen kracht komt te staan, als je durft, je eigen stem te laten klinken. De stem is zo een mooi instrument, om je te laten zien/horen en met je emoties in contact te komen - mits je durft. Jeroen nodigt je hiertoe uit - hij steunt, hij confronteert, hij is aanwezig.
12-12-2016 Bron: evaluatie
Ik vind het bewonderingswaardig hoe oordeelloos jij kunt zijn. Dit neem ik in alles mee, ook naar mezelf. Het heeft mijn ogen en hart meer geopend.
14-09-2014 Bron: Feedback
Jeroen heeft het vermogen op een liefdevolle manier in bijzonder korte tijd uit iemand te halen wat er in zit. Verbazingwekkend, ontroerend, ik voel de harmonie van ziel, hart en lichaam.
30-06-2013 Bron: Feedback
In 1 woord: kwaliteit.
07-10-2011 Bron: Linked-in
Jeroen is een uitstekende coach waar je makkelijk een goed contact mee opbouwt. Hij heeft een breed scala aan technieken en oefeningen die je in contact brengen met dat deel in jezelf waar je aan wilt werken. Zang is de rode draad in de begeleiding, maar Jeroen is zeer creatief in het aandragen van mogelijkheden om tot de kern te komen. Daarbij wordt het nooit zwaar, er is altijd ruimte voor een lach en een traan. Ik ben zeer tevreden over zijn begeleiding. Het traject was een flinke boost in mijn ontwikkeling, daarnaast was het gewoon heel leuk.
04-04-1012 Bron: Linked-In
Heb vrijdag een dag met Jeroen samen gewerkt. En het was een feest. Wat weet hij haarzuiver, trefzeker de gevoelige snaar te raken.
Bron: Feedback
Ik voel me prettig en op mijn gemak bij jou. Je bent relaxed, neemt de tijd, hebt humor en bent voortdurend niet aan het oordelen. Erg fijn.

Adres

Elperstraat 8
9443 TL Schoonloo
Plan route
avatar van Jeroen Gigengack
Jeroen Gigengack
Contact
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 09:00 — 17:00
woensdag 09:00 — 17:00
donderdag 09:00 — 17:00
vrijdag 09:00 — 12:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten