Inloggen of Aanmelden
Let op: Deze vermelding is niet actief en wordt niet getoond in de zoekresultaten.

Praktijk Karen Engelbertink

Leef de beste versie van Jezelf vanuit je Hart. Jij mag er Zijn.

Logo Praktijk Karen Engelbertink
5/51 ervaringen
Ervaring delen
66.055 impressies 1.201 kliks

Informatie

Weet dat er zoveel meer te ontdekken is en zoveel meer in jou zit.

JeZelf Zijn, leven vanuit je hart, bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling, doorbreken van patronen en blokkades, vrijheid, vreugde en plezier in het leven. Dat is waar ik voor sta en samen met jou naar toe ga werken.

Ik zie veel mensen gevangen zitten in hun eigen gecreƫerde systemen van overtuigingen, patronen en gedachtes.
Je hebt een huis, een gezin, werk. Eigenlijk heb je alles wat je gelukkig zou moeten maken.. Maar diep van binnen voel je het niet. Het voelt als een zwaarte, een leegte, een donkere wolk die steeds boven je blijft drijven. Je lichaam raakt uitgeput, emotioneel uit balans of zelfs het gevoel hebben dat je aan het overleven bent.

Dat is niet wie jij werkelijk bent. Jij creƫert je eigen leven. Hoe fijn zou het zijn om van overleven naar LEVEN te gaan. Vol passie, licht, liefde, dankbaarheid en in balans.

"wees de verandering die je wilt zijn en leef je mooiste leven"

Ik heb verschillende manieren en methodes om het transformatie proces in gang te zetten. Dit kan door coaching, healing, trainingen of cursussen die ik je aanbied. Dan help ik je eerst samen door bepaalde blokkades heen, maar ik leer jou ook hoe jij dit zelf kunt doen, zodat jij alleen maar zelf nog meer kunt groeien, kunt gaan stralen en te leven vanuit liefde. Omdat jij het waard bent. Omdat jij veel meer in je hebt. Omdat ook jij het verdiend om plezier en vreugde te beleven aan het leven.

ErvaringenErvaring delen

06-08-2019
Karen heeft een tijdje geleden ons 'nieuwe ' huis gereinigd. Dit was een bijzondere en tevens emotionele ervaring. Karen heeft ervoor gezorgd dat het huis nu energetisch een prettig huis is om in te wonen Hier zijn we erg blij mee!

Adres

Horstra's Wijk 49
7782RA De Krim
Plan route
avatar van Karen Engelbertink
Karen Engelbertink
Contact
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 09:00 — 16:00
woensdag 19:00 — 21:30
donderdag 09:00 — 16:00
vrijdag 09:00 — 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten