In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

One True Life

Vanuit vrijheid ontstaat echt LEVEN!

Logo One True Life
5/54 ervaringen
Ervaring delen
16.449 impressies 1.302 kliks

Informatie

Ik ben een True Life Connector en een Guide To Freedom, omdat ik geloof dat vrijheid het allerbelangrijkste is dat we hebben. Zonder vrijheid, geen echt leven.

Ik ben een outdoor coach en echte ‘nature girl’. Zoals ik heb ervaren dat natuur je rust, ruimte en vrijheid geeft, zo neem ik jou mee op jouw eigen persoonlijke soul expeditie.

Het is mijn hartsmissie om jou te helpen met meer (denk)ruimte en (gevoels)vrijheid, zodat je de echte magie van je leven weer ontdekt. Alles wat ik doe is erop gericht om jouw weer opnieuw in contact te brengen met je hart, lijf en gevoel. Zodat jij vanuit daar jouw beslissingen kunt nemen en jouw leven kunt gaan leven.

Omdat ik droom van een wereld waarin iedereen vrij is.
Waar ‘normaal’ niet meer de standaard is,
Maar innerlijk geluk, avontuur en plezier.

Als True Life Connector ondersteun ik je vanuit je hart, lijf en gevoel beslissingen te nemen en de flow en magie van jouw leven weer te voelen. Als Guide to Freedom help ik bewuste mensen om vrijer te leven en los te komen van het standaard denken, waardoor jij jouw eigen vrijheid weer kan voelen.
En als Outdoor Life coach laat ik je ervaren hoe het is om avontuur en spelen weer toe te laten in je leven, zodat je gaat merken hoeveel beter “jouw” leven is, ten op zichte van een “normaal’ leven!

Mijn aanbod bestaat uit Soul Adventures, Happy Soul Expeditions en Journey's. Kijk vooral op mijn website www.onetruelife.club voor uitgebreidere informatie of om in gesprek te gaan en je vragen te stellen!

Of download nu GRATIS het geluidsbestand A Little Heartful Hike om alvast een korte impressie te krijgen van hoe de natuur je kan helpen!

Ik werk in principe altijd buiten en bij de 1 op 1 trajecten zijn datum en locatie in overleg.

ErvaringenErvaring delen

17-03-2020 Bron: Email na visualisatie
Ik heb een visualisatie gedaan bij Mijke, hoe mijn leven erover 5 jaar uitziet. Heerlijk ontspannen werd ik mee op reis genomen. De visualisatie heeft ervoor gezorgd dat ik een ankerpunt heb waar ik over 5 jaar wil staan, de keuzes die ik maak in mijn leven dragen bij om bij dat doel aan te komen. Carin
28-02-2020 Bron: Email na visualisatie
Tijdens een call met Mijke hebben we samen een visualisatie gedaan. Ik had nog nooit eerder gemediteerd, en zou dat uit mijzelf ook niet zo snel gedaan hebben. Maar dit was leuk en leerzaam: door vragen te stellen, hielp ze mij een levendig beeld te vormen van mijn toekomst. Dit beeld zit nu als een plaatje in mijn hoofd, en daardoor kan ik nu makkelijker prioriteiten stellen, met grote keuzes en met kleine.
21-01-2020 Bron: Email na visualisatie
Bij Mijke heb ik een visualisatie van een uur gedaan om te ontdekken wat er in de verre toekomst verscholen ligt voor mij. Natuurlijk zijn visualisaties te downloaden en zelf te doen. Toch is een live begeleide visualisatie totaal anders en super waardevol. Mijke sloot in de begeleiding aan bij mij, waardoor we makkelijker bij diepere lagen konden komen en langer in de visualisatie verblijven.
01-01-2019 Bron: Facebook
Mijke heeft me terug in verbinding gebracht met mijn lijf. Daardoor kan ik mijn intuïtie beter horen en meer leven vanuit mijn gevoel. Ze heeft me ook geholpen zachter voor mezelf te zijn en weer van mezelf te houden. Ze hielp me oké te zijn met wat er is en gaf me de tools om er zelf wat van te maken, ook op de mindere momenten. Nu weet ik beter wat ik wil, en vind ik mezelf de moeite waard om ervoor te gaan. Ook al is het spannend! Ik ben tot rust gekomen, terwijl dat eerst zó ver weg leek. Af en toe speelt de onrust nog wel op, maar ik weet nu wel hoe ik weer bij mezelf kom op zo’n moment. Ik ken mijn grenzen beter en respecteer ze ook. Ik durf nu te staan voor wie ik ben, met alles erop en eraan. Door die rust te vinden ben ik ook tot diepere lagen in mezelf gekomen. De coachsessies waren allemaal buiten en het heeft me opnieuw verbonden met de natuur. Ik heb me verwonderd over hoeveel informatie je uit de natuur kan halen. Ik ga nu ook uit mezelf veel meer naar buiten. Mijke voelt feilloos aan waar de gevoelige stukken zitten en vraagt door waar het nodig is. Ze is niet bang om tot de kern te gaan, en helpt je om dat wat er los komt een plekje te geven. Zo wordt het leven lichter en leuker

Adres

Pelikaanstraat 48
9404CP Assen
Plan route
avatar van Mijke Vlasveld
Mijke Vlasveld
Contact
Openingstijden
maandag 10:00 — 17:00
dinsdag 10:00 — 17:00
woensdag 10:00 — 17:00
donderdag 10:00 — 17:00
vrijdag 10:00 — 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten