In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Vrouwengroep: In goede en slechte tijden

Datum08-04-2020 Tijd09:30 — 12:30

7.547 impressies 596 kliks

Omschrijving

Doorlopende vrouwengroep; woensdag ochtend iedere twee weken

Wil je verder komen met je levensvragen, meer bewustzijn opdoen over jezelf en meer balans vinden tussen lichaam en geest? Wil je steun ervaren door andere vrouwen, met wie je goede en slechte tijden - plezier en verdriet - samen deelt? Wil je met behulp van lichaamswerk meer gevoelens toestaan en oude pijn verwerken? Dan ben je in deze groep op de goede plek!

Vrouwengroep:
In deze groep kom je regelmatig samen met andere vrouwen (maximaal 6). Een groep is de maatschappij in het klein. Hier kom je alles tegen, wat in het echte leven ook gebeurt: vertrouwen, verlangens, verschillen. Onder professionele begeleiding kun je heel veel uitwerken: Hoe je een goede balans vind tussen verbinding en autonomie en hoe je vanuit het contact met je eigen hart contact kunt maken met de ander.

Lichaamsgericht:
In deze groep word je jezelf bewuster van de signalen vanuit je lijf en leer je er beter naar te luisteren. Je gaat ontdekken wat het leven in je lichaam aan sporen heeft achtergelaten. Je kunt onderzoeken, wat je levendigheid en plezier in het leven remt. Maar je gaat zeker ook genieten van je eigen energie, je passie en je kracht.

Werkwijze:
Wij werken in deze groep met:

  • ons lichaam: beweging en ontspanning, lading en ontlading
  • onze emoties: verdriet, woede, angst, plezier, ....
  • onze energie: laten stromen in plaats van blokkeren of verliezen
  • onze verbinding: de contacten die tijdens deze groep ontstaan

Wij beginnen elke bijeenkomst met een serie lichamelijke oefeningen. Deze helpen om te gronden en in je lichaam te komen en sluiten aan bij thema's die in de groep spelen.
Aansluitend is er ruimte om te delen, hoe het met je gaat, wat je voelt en wat je behoeftes zijn. Afhankelijk van wat daarbij naar buiten komt zal ik de bijeenkomst verder vorm geven, zodat de groep of ik jou in je proces kunnen begeleiden. Dit kan een energetische oefening, een inspirerend gesprek, een visualisatie, een opstelling of verdiepend lichaamswerk zijn. Elke ochtend is dus uniek.
Ook is er ruimte, om conflicten of spanningen met elkaar aan te gaan en hiervan te leren.
Soms heb je niets in te brengen. Geen probleem: je ervaart veel en leert van het proces van de anderen.

De groep:
In de groep is ruimte voor maximaal 6 vrouwen.
Het is een doorlopende groep, wat betekent dat je je verbindt aan de groep met de intentie elke keer aanwezig te zijn. Je kunt in principe op elk moment in het jaar instappen, mits er een plek vrij is en na het intakegesprek. Je verbind en verplicht je dan voor een periode van minimaal 10 bijeenkomsten aansluitend. Als je een keer niet kunt komen, meld je je van tevoren af. Als je op gegeven moment (na de 10 bijeenkomsten) met de groep wilt stoppen heb je een opzegtermijn van een maand.
Deze groep is uitsluitend voor vrouwen, zo dat thema's rondom vrouw-zijn, vrouwelijkheid, verwachtingen tegenover jou als vrouw en je lichamelijke beleving een belangrijke plek in kunnen nemen. Onder vrouwen die zich willen openstellen ontstaat makkelijk herkenning en vertrouwen, om persoonlijke vragen in te brengen. Ook ervaren veel vrouwen de groep als veilig wat betreft aanrakingen, je laten zien en "uit je dak gaan". De vrouwengroep is een vrije ruimte om de verschillen onder vrouwen te ervaren. Iedereen kan zich laten zien: op haar eigen wijze.

De prijs voor de groep is per ochtend tussen de € 35,- en € 45,-. Je geeft per seizoen zelf aan, welk bedrag je wilt betalen.

Als je meer wilt weten, neem dan contact met mij op, of lees verder op mijn website:
http://www.golfbewegingen.nl/30-Vrouwengroep-goede-en-slechte-tijden.php

Locatie

Golfbewegingen
Elperstraat 8 9443TL Schoonloo
Golfbewegingen