In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Vrouw-en-kracht:

Datum06-10-2018 Tijd10:00 — 17:00

4.337 impressies 641 kliks

Omschrijving

Vrouwenworkshop met klanken en kleuren, beweging en gevoel

Op deze dag draait alles om de kracht van vrouwen, jouw kracht! Een bron in jou, van waaruit je energie, helderheid, potentie en vertrouwen kunt scheppen.

Wij nemen je mee in de klanken en nodigen je uit om te schilderen: jouw kleuren, vormen en structuren van vrouw-en-kracht.
Wij nemen je mee in je lichaam: Vanuit beweging en vanuit de rust in spieren en zenuwen, ademhaling en hartslag kun je in contact komen met je vrouw-en-kracht.

Alles bij elkaar een dag van bewustwording, waarin de verschillen onder vrouwen helemaal tot uitdrukking kunnen komen, zo dat je lekker jezelf mag zijn en vrij bent in je vrouw-en-kracht. Je hoeft niet op een bepaalde manier vrouw te zijn, je bent het.

Meer informatie via de website van Golfbewegingen

Het programma

Wij beginnen de workshop met een zachte introductie, zodat je goed kunt gronden en in contact komt met jezelf, de andere vrouwen en je eigen lijf.

Onder begeleiding van klanken, die Margriet met haar stem en haar instrumenten laat horen, gaan wij in de ochtend met kleuren aan de gang: Je gaat schilderen, wat dit thema aan beelden in jouw omhoog brengt en geeft zo expressie aan je eigen vrouw-en-kracht.

Later gaan wij de schilderijen en inspiraties, die hieruit zijn ontstaan, omzetten in beweging: vrouw-en-kracht voelen in je lijf. Ik (Regina) geef hiervoor impulsen vanuit het lichaamsgericht werken, zo dat je levendigheid zich kan laten zien en je kracht door je lijf mag stromen.

Wij sluiten af met een klankmassage van Margriet, zo dat je heerlijk ontspannen naar huis gaat

In de groep is ruimte voor maximaal 10 vrouwen.

Leiding:

Regina Rauw, praktijk Golfbewegingen voor lichaamsgerichte psychotherapie.

Margriet de Boer: Zij geeft klankconcerten bij haar thuis en op locatie. Daarnaast is zij kunstzinnig dynamisch coach met de natuur als haar grootste inspiratiebron.

Locatie: Paridjeza- ruimte voor levenskracht aan de Elperstraat 8 in Schoonloo

Prijs: € 75,- incl. koffie, thee en een soep bij de lunch

Aanmelding: Je meld je aan via een e-mail aan Regina Rauw: info@reginarauw.eu

Meer informatie via de website van Golfbewegingen

Of telefonisch bij Regina Rauw: 06-14512928

Locatie

Paridjeza - ruimte voor levenskracht
Elperstraat 9443TL Schoonloo
Golfbewegingen