Inloggen of Aanmelden

Natuurlijke Yoga in Diever

Datum05-02-2020 Tijd10:30 — 12:00

398 impressies 61 kliks

Omschrijving

Yoga voor iedereen: ‘Eenvoud – Aarden – Mindfulness

Vanaf woensdag 22 januari starten er nieuwe yogalessen in Diever. De natuurlijke yoga is zeer geschikt voor de actief oudere yoga belangstellende

Iedereen kan profijt hebben van Yoga. Yoga is geen kunstje in lenigheid, maar een bevrijdingsweg van lichaam en geest: Je komt lekkerder in je vel te zitten, krijgt meer energie en slaapt beter.
De oefeningen hoeven niet moeilijk te zijn, mits er met aandacht (mindfulness), en vanuit verbinding geoefend wordt. Wat uitdaging kan helpen om de fysieke mogelijkheden uit te breiden.

Accentpunten tijdens de lessen zijn het versoepelen van de gewrichten en het losmaken van spieren en andere weefsels. Het is belangrijk om de basiskracht te vergroten (aarden) en meer zachtheid in jezelf te ervaren.
Elke les komen oefeningen aan bod om de rug te versterken en lage rugklachten te minimaliseren.

Deze zachte yoga vorm is de moeite waard om uit te proberen. De eerste les is gratis. De yogalessen zijn op de woensdagmorgen van 10.30 – 11.45 u, Hoofdstraat 56, 7981 AB Diever. Nadere informatie zie: www.natuurlijk-stromen.nl of mail naar Annemieke: amkronenburg@gmail.com

Locatie

Couleur Vocale met Natuurlijk Stromen
Hoofdstraat 56 7981AB Diever
Natuurlijk Stromen