In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Uitnodiging Cacao Ceremonie Vrouwen

Datum22-08-2020 Tijd14:30 — 20:00

1.340 impressies 204 kliks

Omschrijving

Gedurende deze bijzondere middag zal ik een heilige ceremoniële ruimte creëren waarin je samen met je sisters de reis met de cacao spirit gaat maken. De cacao spirit is een vrouwelijke energie en een echte hartopener. ‘Laat je door haar liefdevol meenemen op reis vanuit je hoofd naar je hart.
We starten de ceremonie met het samen drinken van de cacao. De kracht van dit magische drankje is dat het je diep in contact brengt met je innerlijke wereld waarin je de diepte van je gevoelens gaat ervaren, je mee kan nemen naar de dieptes van je onderbewustzijn. De spirit brengt je precies daar waar je staat in het leven en wat aandacht binnen in jou vraagt. Zij zal het licht schijnen daar waar heling voor jou nodig is. Iedereen zal de reis dan ook op een andere manier gaan ervaren. Door middel van muziek, drum, mantra’s en geleide meditatie, zal je worden gedragen en beschermd onder geleiding van Moonheart en in aanwezigheid van je sisters.

PROGRAMMA
Inloop 14.30 tot 15.15 kopje thee
Begin Cacao ceremonie 15.30
Afsluiting 20.00
Moonheart zet op krachtige en zachte wijze een ceremonie neer waarin we de cacao samen zullen opdrinken, mantra’s gaan zingen en muziek zullen maken. Daarna is er voor iedere vrouw de ruimte om een eigen plek te creëren waarin je de reis met de cacao spirit gaat ervaren. Vaak is dit liggend en aan het einde van de ceremonie is er de mogelijkheid om meer in verbinding te gaan met andere sisters door dans en beweging.
Praktische Info

Data & Tijd

zaterdag 22 augustus
zaterdag 29 augustus
zaterdag 5 september

Lokatie

Ik heb een mooie ceremonie ruimte in onze boerderij in De Wijk. Adres: Commissieweg 2 7957 ND De Wijk

Groepsgrootte

De groep zal maximaal uit zes mensen bestaan. Dit in verband met de corona maatregelen. Bij aanmelden graag voorkeur voor datum vermelden.

Kosten

Voor deze middag vraag ik een bijdrage van 90 euro* inclusief drinken en het samen eten als afsluiting van de ceremonie.

Aanmelding

Heb je het verlangen mee te doen, meld je dan aan via mijn website www.moonheart.nl of mail me naar info@moonheart.nl.


De vrouwen die zich al eerder hadden aangemeld voor deze dag krijgen voorrang. Had je je eerder aangemeld, dan vraag ik je toch om je alsnog opnieuw aan te melden o.v.v eerdere aanmelding. Dan heb ik het overzicht weer compleet.
Voel je bij het lezen wel het verlangen maar twijfel je of dit nu iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op. Ik zal met liefde je overwegingen aanhoren en eventuele vragen beantwoorden.

*Is de bijdrage te hoog voor je maar heb je een groot verlangen toch mee te doen, er is in overleg veel mogelijk. Laat het me weten.

Locatie

Moonheart
Commissieweg 2 7957ND De Wijk
Moonheart

Aanmelden

Aanmelden
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 2 Versturen