In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Gratis introductie Awakening your Light Body

Datum12-09-2020 Tijd13:30 — 16:00

1.084 impressies 182 kliks

Omschrijving

Wanneer je overweegt om de cursus te gaan volgen of kennis wilt maken met de Light Body en met ons, kun je een inleidende workshop volgen. De workshop is een uitstekende manier om de energieën van de Light Body 'aan den lijve' te ervaren.

Op deze middag zullen wij dieper op de cursus Awakening your Light Body in gaan. Daarnaast doen we twee meditaties waarin we de klanken van de energiecentra maken, gecombineerd met een korte visualisatie. Hoewel het onmogelijk is om in twee meditaties de rijkdom van de centra en van de Light Body te ervaren, kan het je toch een indruk geven.

Programma introductieworkshop

- uitleg over wat de Light Body inhoudt en wat het doen ontwaken van de Light Body in je leven kan betekenen
- meditatie tot het hartcentrum, de ranthia, met een praktische toepassing
- meditatie waarin je stap voor stap door alle Light Body centra en hun energieën wordt heengeleid. In de cursus doe je er zes tot negen maanden over om al deze energieën te leren ervaren, maar je kunt hierdoor alvast een voorproefje krijgen. Veel deelnemers aan onze workshops merkten alleen al door deze meditatie veranderingen in hoe ze zich voelden en in hun leven.
- het beantwoorden van vragen.

Deelname aan de workshop is vrijblijvend. Meditatie-ervaring is niet nodig. Je zit gewoon op een stoel, tenzij je zelf liever op een meditatiekussentje zit.

De opleiding start in september 2020, maar er is eventueel ook de mogelijkheid om de opleiding in je eigen tempo en tijd te volgen.

Deze gratis introductieworkshop wordt ook aangeboden in Boijl (FR) op zondag 6 september 2020.

Bekijk hier meer informatie.

Locatie

Inside Out
Zwolle
Israna

Aanmelden

Aanmelden
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 4 Versturen