Inloggen of Aanmelden

‘De natuur in onszelf versterken’ een 6 daagse

Datum13-10-2019 Tijd10:30 — 15:00 Tot 19-10-2019

4.096 impressies 423 kliks

Omschrijving

## van 13 - 19 oktober oktober
op Savita in het Sauerland

‘De natuur in onszelf versterken’ is een retraite – vakantie van 5 dagen in het prachtige Sauerland voor de yoga-, wandel- en natuurliefhebber. Als je dichter bij zichzelf wilt komen of meer balans wilt ervaren óf als je er een aantal dagen lekker uit wilt zijn en nog wilt nagenieten voor de winter begint!

HET PROGRAMMA wordt even kleurrijk en gevarieerd als de herfsttinten buiten. De overweldigende natuur om ons heen geeft inspiratie en kracht om de natuur in onszelf te hervinden en weer in liefdevolle verbinding te komen. Daarbinnen versterken de bewegingen, de speelse werkvormen en stilte momenten ons proces van verbinden met onze Kracht- en Lichtbron. We maken een pas op de plaats, genieten en laten ons inspireren waarna we weer verfrist vooruit kunnen!

We gebruiken yoga en meditatieve vormen, we maken een natuuropstelling en natuurmandala’s en gaan (op de kleren) masseren. Meegaand met onze behoeften en het weer, gaan we naar buiten of kiezen voor de beslotenheid van de workshopruimte. Meestal worden de workshops in de ochtend en avond gegeven, de middagen zijn vrij te besteden.

CENTRUM SAVITA ligt tegen een helling in de natuur, aan de rand van Niedersfeld, in het heuvelachtige Sauerland, op 8 km. van Winterberg. Het is gelegen midden in een prachtig wandel (langlauf- en ski-) gebied met toppen tot 800 m hoogte. In de directe omgeving zijn veel wandelroutes, is de grote Hochheide te vinden en zijn er wellness mogelijkheden in overvloed. Savita ligt op 300 km van Drenthe en van Amsterdam.

Op het cursuscentrum is een ongedwongen sfeer en door de eenvoud voel je je op Savita snel thuis. Samen met de heerlijke vegetarische maaltijden ben je er écht even uit. Je krijgt een eigen kamer, met eigen douche & toilet en hebt vanaf je eigen terras of balkon direct uitzicht op de mooie heuvels.

## INFORMATIE

Wanneer: zondag 13 oktober tot zaterdag 19 oktober

Waar: Centrum Savita, In der Burbecke 15, 59955 Winterberg-Niedersfeld, Duitsland

Kosten: € 470,- inclusief eigen kamer, verblijf en workshops. Eigen lakens meenemen!

Workshop begeleider: Annemieke Kronenburg
Workshoptijden: ochtend 10.30 – 12.30 u & avond 20.00 – 21.30 u. De woensdag is vrij te besteden. Je bent deze week vrij je eigen programma samen te stellen.

Reis: Er bestaat de mogelijkheid gezamenlijk te reizen vanaf Ruinen, de reiskosten worden gedeeld. Vertrek rond 10.00 u op 8 oktober.

Locatie

Natuurlijk Stromen
Bisschopshof 52 52 7981 ED Diever
Natuurlijk Stromen

Aanmelden

Aanmelden
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 1 Versturen