Nieuwe website Bewust Hoogeveen online!

1 min leestijd 1286 views

De wens was er langer, maar nu is hij dan ook eindelijk uitgekomen. Een nieuwe website waar Bewust Hoogeveen trots op mag zijn. Vanaf vandaag is de nieuwe website voor iedereen te zien.

Nieuwe website Bewust Hoogeveen online!

In samenwerking met 8internet uit Hoogeveen is er maanden gewerkt aan dit project. En het resultaat mag er zijn. In de opmaak is er duidelijk voor een frisse en heldere uitstraling gekozen.

Zelfde formule, nieuw recept

De website van Bewust Hoogeveen is de eerste bewust website die over gaat op het nieuwe systeem. De website zal de komende maanden daarom opereren in een beta fase, waarin updates elkaar kort opvolgen en er live wordt gewerkt aan het verbeteren van de website. Feedback kan gestuurd worden naar feedback@bewustinderegio.nl.

Forum & Reviews

Een belangrijk doel van de nieuwe website was bezoeker en aanbieder beter bij elkaar brengen. Daarom hebben we een compleet nieuw forum ingericht waar waar zowel bezoekers als aanbieders makkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Ook hebben we een plek ingericht waar bezoekers hun ervaringen met aanbieders kunnen delen.

Hoewel aan beide onderdelen nog hard gewerkt wordt, zijn ze al wel beschikbaar

Gratis upgrade

Omdat we met de lancering van de nieuwe website ook de abonnementen op de schop hebben genomen zijn alle leden voorzien van een aantal upgrades, te weten:

  • Vermelding in 3 rubrieken
  • 2 maanden gratis banner homepagina
  • 1 gratis advertorial
  • Onbeperkt* agenda items
  • Gratis fotoalbum (komt in toekomstige update)

* Op basis van fair use policy

Een bijdrage van Ramon