In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Bewust in Drenthe Nieuwsbrief - Juni 2018

3 min leestijd 1268 views

De oplettende bezoeker heeft het vast opgemerkt. De websites van Bewust Hoogeveen en Bewust Assen verwijzen sinds kort naar een nieuwe website bewustindrenthe.nl

Bewust in Drenthe Nieuwsbrief - Juni 2018

Bewust in Drenthe is de nieuwe naam voor beide regio's die het de afgelopen jaren lastig hebben gehad. Een bewust platform gaat pas echt werken wanneer er ook daadwerkelijk beweging is, een website met slechts een handjevol vermeldingen voegt weinig toe. We hopen door een grotere regio aan te spreken een groter publiek te kunnen trekken, uiteindelijk is dat voor iedereen voordelig.

In veel opzichten is Bewust in Drenthe een pilot voor andere - relatief kleine - provincies. Er zal de komende tijd dan ook veel geƫxperimenteerd worden.

Welkom NatuurlijkBewust

Graag een warm welkom voor Tineke Kleine Deters uit Emmen die sinds 14 mei een mooie vermelding heeft op Bewust in Drenthe.

Tineke doet aan Bewustzijnsontwikkeling, Massage, Meditatie & Mindfulness, Natuurlijke behandelwijzen, Klankschalen.

Op haar website praktijknatuurlijkbewust.nl vind je meer informatie.

Vernieuwde profielpagina

De profielpagina van aanbieders heeft een make-over gehad. De indeling is veranderd en er is nu naast een headerfoto ook ruimte voor een profielfoto. Ziet het profiel van Akide voor een goed voorbeeld.

Naast de vernieuwde indeling en mogelijkheid tot extra foto is er ook zichtbaar hoeveel impressies een profiel heeft gehad en hoe vaak er op door is geklikt.

Aanbieders in kaart gebracht

Vermeldingen zijn vanaf nu ook te bekijken op een interactieve kaart. Aanbieders op de kaart bekijken kan simpelweg door te kiezen voor "kaart" boven de lijst met aanbieders.

Bekijk het zelf op de aanbieders pagina.

Zoeken op basis van postcode

Doordat de regio nu opeens een stuk groter is geworden is het belangrijk dat aanbieders en agenda-items lokaal toch nog goed gevonden kunnen worden. Een bezoeker uit Emmen heeft immers minder interesse in een aanbieder uit Assen wanneer hij of zij ook in de eigen woonplaats geholpen kan worden.

Daarom introduceren we binnenkort het zoeken op basis van postcode, wanneer de postcode van een bezoeker bekend is zullen resultaten standaard worden gesorteerd op afstand.

Het is de bedoeling dat dit ook platform onafhankelijk gaat werken. Zit jij in een grensgebied? Dan kom je ook naar voren in de zoekopdrachten op de andere Bewust in de Regio websites.

Rubriek limiet opgeheven

Een goede vermelding is een complete vermelding. Diensten (rubrieken) weglaten omdat ze niet de hoofdmoot zijn is zonde en daar brengen we graag verandering in. Vanaf heden krijgt iedere vermelding 1 "hoofdrubriek" en een onbeperkt aantal "overige rubrieken" waar deze getoond wordt.

Binnenkort kun je zelf je rubrieken aanpassen in je profiel, tot die tijd kun je ons een e-mailtje doen om e.e.a. aan te laten passen.

Help Bewust in Drenthe te groeien!

Ken jij nog collega ondernemers die baat hebben bij een vermelding op Bewust in Drenthe? Schroom dan niet en nodig ze uit een vermelding te plaatsen, de komende tijd zal het aanbod van een gratis jaarvermelding voor iedereen geldig blijven.

Denk jij op een andere manier te kunnen helpen of heb je een goed idee voor een mooie marketing actie? We horen het graag.

Feedback uitgebreid en verhuisd

De feedback tracker van de Bewust in de Regio websites is uitgebreid met reacties en een login. Bij reacties op jouw ticket krijg je tevens automatisch een melding via e-mail.

De tracker is verhuisd naar feedback.bewustinderegio.nl.

Wat is een feedback tracker eigenlijk?

Voor degenen die nu denken, waar heeft die jongen het over? De feedback tracker is een centrale plaats waarbij je problemen en verbetering voor de Bewust in de Regio websites kan plaatsen.

--

Met vriendelijke groet,

Ramon Mol
bewustindrenthe.nl

Een bijdrage van Ramon