In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Nieuw: Privéberichten versturen en ontvangen

1 min leestijd 2236 views

Ondanks het aanhoudend warme weer heb ik de afgelopen weken niet stil gezeten. Opnieuw doet een mooie nieuwe functionaliteit namelijk zijn intrede op Bewust in de Regio.

Nieuw: Privéberichten versturen en ontvangen

Toen ik eind vorig jaar bezig was met een het uitwerken van lijst met dingen die ik graag wilde hebben op de nieuwe website van Bewust in de Regio, stond privé berichten al snel hoog op het lijstje.

Het leek me ideaal dat je iemand zo even een privé berichtje kon sturen met een simpele vraag of opmerking, zonder gedoe, zonder meekijkers. Dus toen ik ongeveer een maand geleden begon met het uitwerken van de privé berichten had ik mezelf als doel gesteld dat het vooral zo intuïtief en gebruiksvriendelijk mogelijk moest werken.

En dat is volgens mij aardig gelukt. Zodra je een nieuw bericht ontvangt wordt je hiervan direct op de hoogte gesteld door een e-mailbericht (is eventueel uit te zetten via je notificatie instellingen).

Via het vernieuwde gebruikersmenu (rechtsboven) zie direct hoeveel ongelezen berichten je nog hebt. Door erop te klikken wordt je naar het overzicht met privé berichten gebracht.

Iemand een privé bericht versturen kan via de knop "bericht versturen" op de vermelding of door rechtsboven op het berichten icoontje te klikken en vervolgens te zoeken naar degene die je een bericht wil sturen.

Een bijdrage van RamonPrivé berichten