In verband met coronacrisis: tijdelijk de basis jaarvermelding helemaal gratis! Lees meer

Één site één doel; Bewust in de Regio

1 min leestijd 1120 views

Op internet zijn geen grenzen en wij willen die ook helemaal niet opleggen. Toen we jaren geleden begonnen was het idee vooral bewust netwerken en lag de focus nog heel erg op offline. Vandaar dat het belangrijk was dat we dicht bij elkaar zaten.

Één site één doel; Bewust in de Regio

Door het online karakter van Bewust in de Regio websites vervagen die grenzen. Daar willen we graag in mee en dus kiezen we voor focus en betere online vindbaarheid.

Bewust in de Regio gaat verder als eenduidig platform onder de noemer bewustinderegio.nl. Gelinkte websites zullen hier in de toekomst naar door gaan linken.

Maar waarom?

Tegenwoordig zijn onze regio's echter nog enkel online actief en daar ligt ook de focus. Met de komst van afstandsgericht zoeken is eigenlijk het laatste argument voor gesplitste regio's weggevallen. Degenen die op zoek zijn weten immers zelf het best hoe ver ze ervoor willen reizen.

Ons doel met Bewust in de Regio is zo goed mogelijk bewust leven in kaart brengen. Dat doen we door middel van een online sociaal platform waarop aanbieders zichzelf goed kunnen presenteren en zoekenden gebruiksvriendelijk en overzichtelijk de beschikbare informatie te presenteren.

Door de krachten van de verschillende regio's te bundelen kunnen we met meer focus werken aan ons doel en zorgen voor zoveel mogelijk belangstelling van het gehele platform.

Een bijdrage van Ramon